Schilderij Vibes II

Mensen die in hun kracht staan en dat durven te uiten, fascineert me. De afgebeelde danseres toont al haar energie en emotie met haar prachtige danspose. De passie die ik voel bij de danseres vertaal ik in verf. Daarbij gebruik ik contrastrijke kleuren en verfspetters om de beweging meer kracht te geven. Ik probeer de snelheid te bevriezen zodat de beweging er sterker uitspringt.

Dans heeft veel raakvlakken met schilderkunst. Het is bewegen vanuit een gevoel. Een verhaal vertellen en dit delen met de wereld. Het grote verschil is dat ik veilig kan creëren zonder toeschouwers in mijn atelier. Zij voert haar dans live op. Ze heeft er jarenlang voor getraind en in dat ene moment moet alles samenkomen. Ik heb diepe bewondering voor de mensen die dat in zich hebben.

Het schilderij Vibes II is een onderdeel van een serie schilderijen. De schilderijen zijn gemaakt als een individueel kunstwerk en hoeven niet bij elkaar te hangen


Titel: Vibes II
Type: Figuratief kleurrijk schilderij | moderne dans
Techniek: Gemengde techniek op canvas
Afmeting: 120 x 160 cm
Dikte canvas: 4 cm
Jaar van productie: 2016
Prijs incl. BTW: 2.400 Euro
Verkocht


Het schilderij wordt geleverd met een origineel certificaat.


Als je interesse hebt in dit schilderij neem dan gerust contact op.

Copyright © Ruben Olislagers
Dit is een origineel kunstwerk gemaakt door de kunstenaar Ruben Olislagers. Het schilderij mag niet worden gereproduceerd of gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de kunstenaar. De kunstenaar behoudt het auteursrecht.